MANODA stolt vinner av IA prisen i Sør-Troms

MANODA var 1 av 3 nominerte til årets IA pris i Sør-Troms og bare det å bli nominert var for oss en ære og en god bekreftelse på at det arbeidet vi legger ned i helsefremmende og forebyggende IA/HMS arbeid er viktig og blir sett utad. I MANODA har vi alltid vært åpen for å gi alle en sjanse og gjennom blant annet NHO’s rekruteringsstrategi Ringer i Vannet har vi åpnet bedriften for å bidra til å få personer, som av ulike årsaker har falt utenfor arbeidslivet, inn i ordinær jobb. Dette opplever vi som positivt for miljøet i bedriften og vi mener det er et samfunnsansvar bidra til at flere får mulighet til å prøve seg i arbeidslivet.

I dag kunne vi med stor stolthet motta prisen som vinner av årets IA bedrift i Sør-Troms og det var to meget berørte representanter av bedriften, Gry Jensen og Kenneth Leiknes som fikk gleden av å ta imot diplomet og sjekken på 10.000 kroner fra IA-rådet i Troms.

Gry Jensen og Kenneth Leiknes mottok med stlthet prisen fra juryens representanter.

Gry Jensen og Kenneth Leiknes mottok med stolthet prisen fra juryens representanter.

I juryens begrunnelsen for tildelingen skriver de «MANODA er en bedrift med kontinuerlig og målrettet fokus på et helsefremmende og forebyggende IA/HMS arbeid. De jobber systematisk med å inkludere unge mennesker i arbeidslivet. Virksomhetens verdier «Modig, raus og positiv» etterleves og er til inspirasjon og lærdom for andre».

Verdiene våre har vi utarbeidet i fellesskap og alle ansatte har vært med å jobbe frem hva som er viktige verdier for akkurat oss.

Vi gratulerer de to andre bedriftene med deres nominasjonen og takker juryen for deres vurdering inspirasjon til å fortsette arbeidet med et inkluderende arbeidsliv på MANODA.

IA prisen 2017

IA prisen 2017

Kategorier

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

MANODA

Adresse
Stangnesterminalen 2
9409 Harstad
Postboks 403
9484 Harstad
Org. nr.: 981 673 506

Kontakt
Tel: 948 96 000
[email protected]

Åpningstider:
Man-fred. 07.00-15.00
Lør-søn. Stengt