Næringsminister Monica Mæland på besøk hos MANODA

Næringsministeren på besøk

Onsdag 30/8 fikk vi storfint besøk av Næringsminister Monica Mæland og andre representanter fra Næring- og fiskeridepartementet her på MANODA. Ministeren var i Harstad i forbindelse med PETRO 2017 konferansen og tok seg tid til å besøke en lokal bedrift med vekstambisjoner. Leder i Harstad Høyre, Einar Jahre Mustaparta var også med og fikk en tre kvarters presentasjon av et av verdens nordligste metallstøperi. Besøket fikk en visning i produksjonen å sett hvordan våre flinke fagarbeidere forvandler råmaterialer i sink og aluminium til støpte anoder som beskytter verdier langs hele Norskekysten.

Næringsministeren Monica Mæland og Leder i Harstad Høyre, Einar Mustaparta i dialog med vår 2. års lærling Matheus Rodrigues

Ministeren tok seg god tid til å snakke med begge lærlingene våre og var tydelig opptatt av viktigheten med å utdanne nye fagfolk innen industrien, et samfunnsansvar som vi i MANODA tar på alvor. Hvis vi skal ha tilgang til de beste fagarbeiderne i framtiden, så må vi bidra til å utdanne dem selv.

Kenneth Leiknes forteller om MANODAS ambisjoner for fremtiden

Teknisk salssjef, Kenneth Leiknes forteller om MANODAS ambisjoner for fremtiden

Teknisk salgssjef, Kenneth Leiknes og Daglig Leder, Hilde Svenning fortalte om bedriftens reise fra å være nær konkurs i 2012 til i dag å ha en økende trend i omsetning og jobbe strategisk mot nye markeder som samferdsel og olje- og gass næringen.

Kategorier

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

MANODA

Adresse
Stangnesterminalen 2
9409 Harstad
Postboks 403
9484 Harstad
Org. nr.: 981 673 506

Kontakt
Tel: 948 96 000
[email protected]

Åpningstider:
Man-fred. 07.00-15.00
Lør-søn. Stengt