MANODAs første leveranse direkte til Statoil

Katodisk beskyttelse til Hammerfest LNG

I dag, fredag 7. April 2017 nådde vi en viktig milepæl i MANODAs strategiske arbid mot nye markeder og vekst. Vår første leveranse direkte til Statoil står klar for levering fra vårt støperi i Harstad.

I midten av mars mottok vi en forespørsel fra Statoil på anoder til Hammerfest LNG, Melkøya. Forespørselen hadde MANODA sine tegninger som underlag, noe som i seg selv var en milepæl for oss. Vi ga en pris leveransen og fikk etter få dager gleden av og motta PO/bestilling på disse anodene. Disse spesifikke anodene var av en størrelse og dimensjon som vi ikke har støpt tidligere i MANODA og vi måtte sette raskt igang med å få produsert former til å støpe i.

Anodeformer klare for flytende aluminium

Anodeformer klare for flytende aluminium

Formene har vi designet selv og med god hjelp fra lokale leverandører, Hålogaland Industrier på skjæring og IMTAS avd. Harstad på sveising, klarte vi å få satt igang produksjonen i tide for å overholde leveringstiden. Det er svært viktig for oss å kunne levere til avtalt tid og i henhold til de forventningene som kundene våre har.

Vi i MANODA er stolte over denne leveransen og ser frem til å motta flere forespørsler fra Statoil i fremtiden.

MANODA vil gjerne rette en oppmerksomhet til Statoil som tør å prøve mindre Nord-Norske leverandører som oss, og som viser oss tillit og hjelper oss med å bli leveringsdyktige. For at vi skal klare å bli bedre og vokse, er vi avhengig av å få «komme til bordet» som vi kaller det. Bare det at vi faktisk blir forespurt og får lov til å regne på tilbud, er stor lærdom for oss. MANODA var deltager i LUNN, Statoils program for prekvalifisering av nordnorske leverandører, og den kompetansen vi har opparbeidet oss gjennom dette prosjektet har vært gull verdt i den prosessen vi er i nå.

Anoder til Statoil, Hammerfest LNG Melkøya

Stolte medarbeidere sammen med anodene som skal sendes til Hammerfest LNG, Melkøya

Kategorier

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

MANODA

Adresse
Stangnesterminalen 2
9409 Harstad
Postboks 403
9484 Harstad
Org. nr.: 981 673 506

Kontakt
Tel: 948 96 000
[email protected]

Åpningstider:
Man-fred. 07.00-15.00
Lør-søn. Stengt