Styret i MANODA har ansatt ny daglig leder

MANODA nye og tidligere daglig leder

Hilde Svenning har vært engasjert i MANODA siden 2011 og vært daglig leder av selskapet siden 2014. Hun har vært en viktig ressurs for selskapet og jobbet iherdig for å løfte MANODA mot det potensialet hun hele tiden har sett i selskapet. Nå overlater hun stafettpinnen til Kenneth Leiknes som sammen med de øvrige ansatte skal jobbe videre for å bygge MANODA til en solid Harstad bedrift. Kenneth ble ansatt i 2016 som teknisk salgssjef og han trives veldig godt i MANODA sammen med gode kolleger i et godt arbeidsmiljø. Han ser lyst på fremtiden for MANODA og har stor tro på at selskapet har livets rett og et uforløst potensial som med hard jobbing vil bære frukter i årene foran oss.

Hilde og Kenneth tar hverandre i hendene

Hilde trer nå inn i rollen som styreleder for MANODA og blir derfor ikke helt ute av selskapet, noe Kenneth er veldig glad for:

Jeg har stor respekt for Hilde og det hun har gjort for MANODA, og jeg ser på henne som en viktig mentor for meg videre i arbeidet som daglig leder.

Kenneth sier han er stolt og ydmyk overfor alt han har lært av Hilde så langt og har aldri lagt skjul på at det å ha tilgang til en erfaringsrik ressurs som Hilde, har vært avgjørende for hans bidrag til selskapet.

Alle ansatte og styret i MANODA ønsker å takke Hilde for alt hun har gitt til selskapet så langt og ønsker både Kenneth og Hilde lykke til videre i deres nye roller.

For mer informasjon om nyhetssaken eller MANODA generelt, ta kontakt med Daglig Leder Kenneth Leiknes på tlf. 92 22 44 49 eller epost: [email protected].

Kategorier

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

MANODA

Adresse
Stangnesterminalen 2
9409 Harstad
Postboks 403
9484 Harstad
Org. nr.: 981 673 506

Kontakt
Tel: 948 96 000
[email protected]

Åpningstider:
Man-fred. 07.00-15.00
Lør-søn. Stengt