MANODA flytter til nye lokaler i Harstad

MANODA flytter til nye lokaler i Harstad. I løpet av 2018 skal vi være på plass i nye produksjonslokaler sentralt på Stangnesbasen i Harstad, ca 500 meter fra dagens lokaler. Vi har inngått en 10-års leieavtale med Norbase for leie av Stangnes industribygg, der vi blir nabo med IMTAS. Bygget ble bygget i 2008 med tanke på leveranser til olje og gass, og har moderne kontor- og produksjonsfasiliteter.

Her signerer de leiekontrakten

Signering: Her signerer de leiekontrakten, daglig leder i Manoda, Hilde Svenning, og daglig leder i Norbase, Tore Bjørnå. Signeringen bevitnes av teknisk salgssjef i Manoda, Kenneth Leiknes, og salgskonsulent i Norbase, Arnt Furfjord Mathisen. Foto: Ivar L. Paulsen, Harstad Tidende

MANODA leier i dag hos Harstad Kommune og denne leiekontrakten går ut juli til neste år. I den fasen vi er i nå har vi behov for mer plass og vi velger derfor å flytte 1 år tidligere enn planlagt, sier Kenneth Leiknes.

Flytting til nye lokaler er bare én av flere spennende nyheter fra MANODA den siste tiden. Vi oppnådde ISO 9001:2015- sertifisering i november 2017, vi har hatt leveranser til olje og gass, og vi er godt i rute med vår vekstplan om årlig omsetning på 20 millioner innen 2020.

Leieavtalen er viktig for MANODA, i følge daglig leder Hilde Svenning;

Leieavtalen vi nå har signert med Norbase er avgjørende for å gi oss det handlingsrommet vi trenger for å fortsette vår vekst.

I følge daglig leder i Norbase, Tore Bjørnå, er det viktig for dem å få en industribedrift inn i lokalene;

Vi har hatt mange forespørsler, men bygget er oppført med tanke på industri. Det er derfor viktig å få inn Manoda i bygget, sier han.

Les mer hos Harstad Tidende (pluss-sak).

For mer informasjon om nyhetssaken eller MANODA generelt, ta kontakt med teknisk salgssjef Kenneth Leiknes på tlf. 92 22 44 49 eller epost: [email protected].

Kategorier

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

MANODA

Adresse
Stangnesterminalen 2
9409 Harstad
Postboks 403
9484 Harstad
Org. nr.: 981 673 506

Kontakt
Tel: 948 96 000
[email protected]

Åpningstider:
Man-fred. 07.00-15.00
Lør-søn. Stengt